lørdag 5. september 2009

Jeg er gressenke i helga

Jeg er gressenke i helga. Ole Gunnar er på landsturnering i fotball sammen med et PU-lag. Han er med som en slags leder for laget. Tidlig i morges satte de kursen mot Ålesund. Mer om turneringen kan du lese her: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=513011

På en måte er det godt å være alene hjemme noen dager. Men jeg savner min kjære... Gleder meg til han kommer hjem! Skal jobbe en del denne helga, da, så det blir ikke så mye tid til å være hjemme og savne. Nå i kveld har jeg vært på festmøte på Frelsesarmeen. Det var blant andre jeg som hadde kjøkkentjeneste i kveld. I morgen skal jeg jobbe i en vielse i Stiklestad kirke. Søndag er det gudstjeneste i Verdalsøra kapell som står for tur på formiddagen, og møte for soldater og tilhørige i Frelsesarmeen om ettermiddagen.

Til slutt må jeg bare fortelle om en god nyhet jeg fikk i kveld. Simon er våken i små perioder. Han kan ikke snakke fordi at han fortsatt har respiratorslangen nedigjennom halsen. Men han følger dem som er rundt han med øynene og viser at han er med. Dessuten har de prøvd å stikke han under foten med en nål, og da kjente han det. Det må jo være et godt tegn!?!
Alma skal hjem til Levanger over helga. Noen slektninger skal passe på henne og hjelpe henne når hun skal begynne på skolen igjen.
Så da ser det ut til at det går framover med dem begge, om enn i ulik grad og i ulikt tempo.

Takk til alle som bryr seg om Alma, Simon, tante, onkel og alle oss som står rundt dem!
Keep praying!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tænke my på dåkk :) Klæm:) Julie

Beate sa...

Tusen takk for kommentar inne hos meg. Huff, skummelt med sånne trafikkulykker, men godt det ser ut til å gå frammover. Ser du nettopp har feira 30 årsdag. Det skal jeg neste helg. Gleder meg til å samle venner og familie. Jeg har også laga bordkort, så¨jeg kjenner igjen tanken på hva i allverden en har begynt på nå. Min er også strikkerelatert. Har ikke blogget det enda, for jeg vil det skal være en overaskelse til etter bursdagen, men etter det blir det blogget :) Takk for titten i bloggen din, jeg kommer gjerne igjen hit.