søndag 9. mai 2010

Oi, hun blogger!

Har gått en stund siden forrige blogginnlegg her... Lederne på Frelsesarmeen i Levanger har ferie denne uka, så da er jeg litt sånn "småsjef". Det går egentlig veldig greit, for vi samarbeider veldig godt vi soldater, tilhørige osv. Men det er nå litt å holde styr på likevel, da.

På tirsdag var jeg på Levanger kirkekontor og skrev under hospiteringsavtale. Så kommende tirsdag begynner jeg som sekretær på Levanger kirkekontor. Gleder meg! :)

Mai er den store sesongen for konfirmasjoner. Neste helg skal jeg være klokker på tre konfirmasjonsgudstjenester i Stiklestad kirke. Da leder jeg prosesjonen både inn og ut bl.a. Prosesjonen stiller opp ute før gudstjenesten begynner. Og etter gudstjenesten stiller konfirmanter, prest og klokker opp for bildetaking ute. Flere maidager har jeg stått og blitt iskald på fingrene. Tenkte jeg skulle unngå det i år, så nå har jeg strikket meg pulsvarmere! Vi har svart bukse/skjørt, hvit overdel og svart jakke når vi er på jobb i kirka. Derfor valgte jeg svart garn og sølvfargede perler. (Bildet viser en pulsvarmer før sammensying).
Også har jeg laget noen flere såper. Blant annet to hjerteformede sådan. Også disse orange med appelsinlukt. Har kjøpt mer såpemasse bl.a., så det blir nok noen såpegaver utover året, og kanskje til jul ;)

2 kommentarer:

hanssen-familien sa...

Kanskje vi kan ha såpemakerverksted før jul? :)

Line Kristine sa...

Kanskje det, du? ;)