tirsdag 29. juni 2010

Kongress 2010

Så var fredag 25. juni, dagen for avreise til kongressen, kommet. Sitat frelsesarmeen.no: "Frelsesarmeens årskongress er en storsamling for medlemmer, ansatte, frivillige, støttespillere - og alle andre. Frelsesarmeens årlige kongress samler folk fra hele Norge." Målet for turen var Lillestrøm og Oslo Kristne Senter.
For å komme fram til rett tid måtte vi opp fff (før fuglene feis)... 05.52 dro vi fra Verdal. Her er min kjære på toget tiiiidlig om morgenen ;)


Vel framme på hotellrommet ble vi møtt av dette TV-bildet:
"Dear Line Kristine Kvam. It is a pleasure to welcome you to Quality Hotel Olavsgaard."


Og her er hovedinngangen til hotellet.


En kongress består av flere ulike møter, konserter og sosialt samvær. Et av Frelsesarmeens kor, Mannssambandet, deltok på flere av møtene. Kjempedyktige karer!


Så ble det lørdag og det var tid for et av høydepunktene under kongressen : Kongressmarsjen. Den går fra Youngstorget og til Universitetsplassen. I år var det strålende sol fra skyfri himmel, godt og varmt. En perfekt ramme rundt vaiende faner og flagg, hornmusikk og ca. 800 store og små fra armeen! Her er en del av Templet hornorkester fra Oslo.
Sist i følget kom Frelsesarmeens egen MC-klubb, Salvation riders. De stilte med 15 motorsykler, så de hørtes ;) Syns det er flott at de finnes, jeg. De trengs i MC-miljøet!
Når man først er i Oslo, så må man jo ta noen typiske "turistbilder". Her er min kjære foran Slottet.
Og her er Line Kristine og løven.Vi var jo ved Stortinget, må vite ;)Utenfor hotellet stod det en ladestasjon. Denne er riktignok beregnet på el-biler. Men i overført betydning så er å være på kongress også en ladestasjon. Godt å få påfyll åndelig sett. Godt å være sammen med mange som også er med i Frelsesarmeen og/eller er glad i armeen. Vi er en stor familie!


Ingen kommentarer: