lørdag 5. februar 2011

Forkjøla bloggerSofaen og salongbordet bærer preg av at jeg har vært syk de siste dagene. Der finner du lesestoff, kryssordblad, strikkeoppskrift og strikking, pledd, vannglass, Pepsi Max, fjernkontroller, mobiltelefon osv. Det "nødvendigste" må være innen rekkevidde når man er forkjøla og feberen herjer i kroppen. Når man i tillegg har en sånn snill og god hjemmesykepleier (les: ektemann) som meg, så blir det mindre fælt å være syk også. Veldig kjekt å ha noen som kan komme med Ibux, hente mer vann osv. Takk, kjæresten min! :)

Jeg er heldigvis på bedringens vei nå. Ser ut som dette blir forholdsvis kortvarig. Har normal kroppstemperatur igjen, og det er godt! Stemmen har berget ganske bra, så skal nok klare meg på jobb i morgen også. I dag har jeg skifta sengetøy og dusja. Følte et visst behov for det etter noen dager med feber og tilhørende svetting, kan man si. Så nå blir det vel jeg sover som en stein i natt :)

2 kommentarer:

Marion sa...

HIhihihi søtt bilde! Bra du friskne te igjen ;) Klem

Renate sa...

litt treig, men god bedring :D Du er sikkert blitt helt frisk nå? Tusen takk for ugletipset! Alltid morsomt å komme over sånne ting! :D