mandag 9. mai 2011

Konfirmasjonsgudstjenester

I helga jobbet jeg som klokker på fire konfirmasjonsgudstjenester i Stiklestad kirke. Konfirmanter er snedige "skapninger". De kan irritere på seg gråstein og vet ikke helt opp og ned på seg selv bestandig. Men du verden så mange dype tanker og spørsmål de har. Fascinerende gjeng. Koselig å få være med på denne store hendelsen i livet deres.


(Bilde fra www.kirken.no)

Men... Ta en klokker med angst. Kombiner det med å være veldig synlig for vel 1200 mennesker i løpet av ei helg. Da får du en utrolig sliten kvinne som må jobbe hardt for at de tunge tankene ikke skal få overtaket. Min egen "ettervurdering" av meg selv etter noe sånt er beinhard. Sjelden jeg får ståkarakter, for å si det sånn... Jeg er stolt av at jeg klarer det tross alt. Men jeg er også veldig glad for at jeg har bare ei sånn jobbehelg i året. Sliten nå...

2 kommentarer:

allahgirl31 sa...

Du er utrolig sterk og flink, vennen min. Det krever mye av deg, men ikke la deg(!) ta overhånd i ettertid, for selv om tankene er vanskelige å styre, er det du som kontrollerer dem <3 Du er sterkere enn dem!

Linda Mari sa...

Vakre venn.

Er så glad for at du gjør disse tingene, det gjør deg sterkere!

Også ber jeg om at ingen negative tanker skal få sette seg fast i deg i Jesu navn! Du skal vokse på dette. I troen på deg selv, og viten om at du har kongenes konge i ryggen ALLTID! I han er du sterk!

Gode klemmer :)