søndag 15. desember 2013

3. søndag i advent

Vi har ikke akkurat vært plaget av mye sol og fint vær i Trøndelag de siste ukene. "Hilde", "Ivar" og flere stormende slektninger har vært innom. Det har medført mye grått og vått vær og selvsagt mye vind. Heldigvis har vi berget bra. Ingen skader på verken hus eller noen andre eiendeler. Men sånt vær, kombinert med vintermørke, gir jo ikke særlig bra fotolys.

Men i dag har det faktisk vært bortimot vindstille, blå himmel OG sol! Så da måtte jeg ut på altanen en tur for å forevige et ferdig prosjekt og to halvferdige.

Det ferdige prosjektet er disse pulsvarmerne. Har strikket et likedan par før, det ser du her. Denne gangen brukte jeg grå Mini Duett fra Sandnesgarn.


Så var det de halvferdige prosjektene. Det vil si dette er vel mer enn halvferdig. Julerøde snurrestrømper i Sterk. Bruker omtrent akkurat et nøste for å komme dit tåa begynner. Derfor strikker jeg begge fram til tåa og så strikker jeg tå på dem til slutt. Kunne sikkert strikket dem litt kortere og så klart meg med et nøste per strømpe, men syns det er kjekt med litt lengde på dem også.


Det andre uferdige prosjektet er et par votter i Fritidsgarn. Nesten ferdig med den første votten. Har aldri strikket tommel på denne måten før (med å strikke inn en hjelpetråd som skal trekkes ut når jeg begynner på tommelen). Er litt spent på hvordan det blir, men tror det skal gå bra. Vottene skal toves til slutt. 


Jeg strikker etter denne oppskriften. Jeg har kjøpt oppskriften, men du finner den også gratis på Sandnesgarn sine nettsider.


Ønsker deg en fin 3. søndag i advent!

3 kommentarer:

Ingridstua sa...

Superfine pulsvanter! Og snurrestrømpene blir så fine i julerødt. Gleder meg til å se når vottene blir ferdige! Ønsker deg en fin 3. Søndag i advent!

Bundingen sa...

Her er det julegaver, vil jeg tro! Fine pulsvarmere! Tror det blir greit med den tommelen. Jeg har bestandig strikka inn en tråd for tommel. Lykke til!

Klem fra Ingunn

Bente sa...

Så søte pulsvarmere! Og så tålmodig du er som strikker SÅ lange snurrestrømper. Imponert! :)