lørdag 23. mai 2015

Inne i en grå stim.

Jeg har visst kommet inn i en grå stim. I hvert fall sånn når det gjelder farge på strikketøyet mitt. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har fått sansen for grått i det siste. I dag ble kopptua på bildet ferdig. Kanskje litt kjedelig med grå tue, men sammen med ei til i en annen farge kan det jo bli et stilig sett. Ellers så strikker jeg lugger med grå bunnfarge. Det blir enda et par som disse bare med mørk lilla mønsterfarge i stedet for hvit.


Og så noen bilder fra vår 17. mai. Det var slettes ikke fint vær hele dagen, for å si det sånn. Men da vi kom hjem utpå ettermiddagen var det i hvert fall oppholdsvær. Da måtte jeg ta et bilde av denne kjekke mannen på trappa :)


Middagen var tradisjonell trøndersk festmat, nemlig sodd. Tallerken med bondemønster på og sodd. Det er norsk, det! Og ja, jeg vet det egentlig skal være gulrot til også, men det droppet vi. Godt var det åkke som! Svigermors hjemmebakte flatbrød la heller ingen demper på måltidet, akkurat :)


På kvelden måtte jeg bare ut på trappa og ta bilde. En av naboene våre er en pizzeria. Du vet du bor på landet når dette er kjøretøyet russen bruker når de skal dra for å kjøpe pizza ;)


3 kommentarer:

Ingunn sa...

Grått. Ja, hvorfor ikke? Det står i alle fall i stil med været. Her i Kristiansund er det kjølig, grått og vått, og luer og skjerf er i daglig bruk. Blir stilige de sokkene du strikker. Jeg holder på med så mangt, men nå nærmer det seg slutten på noe ihverfall.

God 1. pinsedag fra Ingunn

Ps. Vet ikke hvorfor, men pinsa skal være en forsmak på sommeren føler jeg. Håper det ikke blir slik i år.

Lisbeth sa...

Jeg er veldig glad i grått - bruker det masse :) Lilla og grått sammen er jo knall fint, så er sikker på at sokkene blir flotte!

Siddis back home sa...

De blir flotte! Vi venter på sommeren her...