onsdag 21. mars 2012

Regler for langtidssyke med sykdommer som ikke vises på utsiden

I bloggen til Trollmor finner du listen "Regler for langtidssyke med sykdommer som ikke vises på utsiden." Morsomt og absolutt gjenkjennelig! ;)

1. Gjør du noe, forbered deg på kommentaren - "Jasså, du greier det, du som er syk.." sagt i en mistenksom tone.

2. Gjør du ikke noe, forbered deg på kommentaren - "Du må da orke litt, selv om du er syk.." sagt i en bebreidende tone.

3. Smiler du og er glad, blir du møtt med kommentaren - "Jeg trodde du var syk".

4. Smiler du ikke, blir du møtt med kommentaren - "Opp med hodet, ingenting blir bedre av at du depper. Vær positiv, så blir alt mye bedre!"

5. Deltar du i en sosial sammenheng, vær alltid forberedt på at noen bemerker det, ikke fordi de er glad for å se deg der, men fordi de "ikke skjønner at du orker, du er jo syk!"

6. Lar du være å delta i en sosial sammenheng er kommentaren: - "Ja, men tror du ikke du ville hatt godt av å komme deg litt ut blant folk?"

7. Ethvert svar på spørsmålet -"Hvordan har du det?" vil alltid være feil svar. Enten fordi du er for positiv eller for negativ.

8. Vær alltid forberedt på å forklare og forsvare hvorfor du gjør det du gjør i enhver situasjon, og vær klar over at svaret ditt alltid vil bli gjenstand for diskusjon.

9. "Friske" vil kappes om å fortelle deg løsningen på alle dine problemer - det er bare å gjøre som dem! De har jo holdt seg friske...

1 kommentar:

Kristin Kreativius sa...

ha-ha :D Ja, det er nok mye sant i de ordene der dessverre.

Du, de pulsvarmerne, de var bare helt knall! Strikker du slike på bestilling? Hva tar du evt for de?

Ha ei fin uke videre! klemmer:)