torsdag 16. januar 2014

One down, one to go.

I dag ble i hvertfall den første av disse vottene ferdig. Av forskjellige grunner så har det tatt litt tid.
Noe av grunnen ligger vel i at vottene strikkes på pinner # 6, og det kjenner jeg er litt i tjukkeste laget for håndledd og skuldre. I TV-programmet "Nasjonal strikkekveld" som ble sendt på NRK i november, ble flere av deltakerne spurt om hvilken pinnestørrelse de er. Det hadde jeg ikke tenkt så nøye over før, sånn hvilken størrelse som er min favoritt. Men jeg har kommet fram til at jeg nok er en 3/3,5 :)

Var litt spent på hvordan det skulle bli å strikke tommel på denne måten. Har aldri prøvd å strikke inn en hjelpetråd som skal trekkes ut når man begynner på tommelen. Men det gikk helt greit. Litt spenning var det selvsagt i det jeg trakk ut tråden og tok opp maskene. Men jeg syns resultatet ble fint, jeg.


Kanskje syns du votten ser litt liten ut? Hvis du ser på bildet under, så har jeg lagt den ved siden av den ene hånda mi. Tror kanskje ikke det blir så gærn`t etter toving. Strikker i størrelsen S etter som jeg har ganske små hender.


Og så, til slutt i dette blogginnlegget: I går var jeg på biblioteket en tur. Jeg lånte med meg denne boka hjem. Her var det mye interessant og inspirerende! Skal ikke se bort fra at jeg prøver meg på noe fra denne boka, nei :)

Ingen kommentarer: