lørdag 12. april 2014

Hemmelighetskremmeri ;)

Har visst fått litt dilla på sånne småsokker i Fabel, ja. Nå holder jeg på med et par i str. 12-18 mnd. Denne gangen i fargen som Garnstudio kaller rosa drøm. Dermed sier det seg vel selv at dette blir til en liten frøken. Har ei spesiell i tankene, ei lenger sørøst i landet. Mer kan jeg ikke si i tilfelle mamma`n leser bloggen min.


Ellers så har jeg begynt på et litt større prosjekt. Det strikker jeg i hvit babyull fra Vikinggarn. Trodde at de seks nøstene jeg kjøpte skulle holde. Men da jeg var ferdig med det første nøstet, så jeg at jeg kommer til å trenge ett til... Da var rådyra gode! (Som Øystein Sunde ville sagt). Oppdaget dette torsdag kveld. Da var det allerede vel en uke siden jeg kjøpte garnet. Og det er jo en liiiiten fordel å ha samme partinummer på nøstene når alle skal brukes til samme prosjekt. Tok ikke sjansen på å vente til jeg kom hjem fra jobb i går. Så jeg spurte min kjære pent om han kunne gå på butikken for meg tidligere på dagen. Garnbutikker er vel ikke akkurat stedet han føler seg mest hjemme og sikker, men utstyrt med magebeltet fra det første nøstet, og med god hjelp fra dama på butikken gikk det bra. Og viktigst av alt; de hadde mer igjen av samme parti!
Puh! Så for meg at jeg måtte rekke opp og begynne forfra igjen. Det hadde ikke vært noe kjekt!


Nå sitter du kanskje og lurer på hva det er jeg strikker. Det er også en hemmelighet, skjønner du. Tør ikke røpe noe mer ennå i tilfelle mottakeren også kikker innom bloggen. 
Så dere får vente i spenning ;)

5 kommentarer:

Isa sa...

Så bra du fikk tak i et nøste til med samme partinummer! Blir spennende å se hva du skal strikke!

Siddis back home sa...

Spennende prosjekt du strikker, ha en god påske!

Lisbeth sa...

Fabel har mange fine farger på nøstene sine, og rosa drøm var jo bare en drøm da :) Spennende å se hva du skal strikke nå. God påske til deg!

Ellen Kristin sa...

Artigt å strikke små sokker, siden det går så fort unna :) god påske! :)

Heidi-Kristin sa...

Hemmelige prosjekter og blogg er vanskelig, plutselig oppdager man at flere enn man tror leser bloggen. Jeg har lært å holde hemmelige prosjekter borte til de er overlevert, overraskelsesmomentet kan fort bli borte......