tirsdag 28. februar 2017

Strikketøy og kreative krumspring med porselensmaling

I går prøvd jeg meg på noe jeg har tenkt på en stund. På internett har jeg funnet flere artige motiv til porselensmaling på f.eks. kopper. Og i går bestemte jeg meg for å prøve ut et av dem. Syns det ble fint, jeg! :)


Og så kjøpte jeg meg nye joggesko i går. Skal på tur til London med kolleger neste uke, og da er det viktig å være godt skodd. Blir visst en del gåing. Jeg har jo gore tex-joggesko, men ser for meg at det kan bli litt tett, liksom. I hvert fall ble det nye sko på denne lille fruen i går. Knæsje farger, da!


På pinnene nå er en helt enkel hals i vrangbordstrikk. Oppskriften er fra Du store alpakka og står på trykk i Allers nr. 9/17 som kom ut i går.


På pinnene er for så vidt Ulla-votter fra Klompelompe også. Men dette blir nok aldri et ferdig vottepar. Oppskriften er bra og fletten er nydelig, for all del. Men jeg syns det blir så slamsete når jeg strikker med tynn alpakka (som det står i oppskriften). Ikke umulig at jeg prøver meg igjen med annet garn senere. Time will show :)


Men nå skal jeg fortsette med hals-strikkingen. Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Bodil sa...

Så søt kopp, og fine plagg du strikkar. Eg har ikkje strikka vottar i alpakka, men som du seier så blir det vel ikkje så stødig som ull. Ha ein fin dag.

Ingunn Sættem sa...

Jeg håper du gjør ferdig vottene. De blir jo knallfine! Men jeg kjenner til dette garnet, og jeg har strikka et par selv i svart og hvitt men ujevnt mønster for lenge siden. Brukte evigheter, men så er det finvottene mine også.
Så må du bare fortsette med malinga. Artig!

God tur til London! Håper nyskoa kommer til sin rett der.

Her skinner sola, og det er kommet mer snø. Skitur i vente i dag.....

Klem

AnnetteK sa...

Flott kopp. Nå fikk en idé til noen bursdagsgaver 😉
Knæsje sko, og flott prosjekter!