mandag 11. desember 2017

De siste ukers kreativiteter :)

Så hadde det gått ca. to uker siden forrige blogginnlegg, gitt. Og på den tida har litt forskjellig av kreativiteter blitt ferdig.

Først ut var denne halsen. Kommer ikke til å fryse den som får denne i gave, nei! Men selv om den er stor, så føles den samtidig luftig og lett. Og for ikke å snakke om myyyk :) 


Fakta om halsen:
Oppskrift: Martinehalsen av Caroline F. A.
Garnmengde: 200 g (4 nøster) Drops Air fra Garnstudio i fargen påfuglblå
Størrelse: one size, ca. 140 cm lang før sammensying
Pinner: nr. 6


Så har jeg prøvd meg på konfekt med peppermyntefyll. Fyllet burde vært innkapslet i sjokolade. Men etter som dette var første forsøk, la jeg det bare lagvis. Sånn peppermyntefyll renner fort utover, så denne varianten passer dårlig om konfekten skal være i romtemperatur en stund. Men jeg fikk det til, og ser ikke bort fra at det blir flere forsøk. For selv om det ikke er det beste jeg har laget sånn estetisk sett, så ble det godt! :) Oppskriften fant jeg her.


Og så, som en liten førjulsgave til mamma og pappa, så pyntet jeg to kubbelys med rub ons, eller såkalt "gnikkiser" fra Staz. Hvordan du går fram finner du en fin forklaring på her.
Bildet ble litt utydelig som lite, men klikk på det, så blir det større og tydeligere.Men nå er det spennende åttendedelsfinale i håndball-VM mellom Norge og Spania. Heia Norge! :)

3 kommentarer:

Bodil sa...

Her var det litt av kvart av gode idear :) Halsen ser veldig god ut, og heimelaga konfekt er det beste. Og så kjekt med lys med tekst på. Ynskjer deg fine førjulsdagar.

Martine / Full av ull sa...

Du har jo vært kreativ på mange måter denne uka, og laget ordentlig fine ting. Koselig med sånne førjulsaktiviteter :)

Ingunn Sættem sa...

Så flink du har vært! Fine gaver alt sammen! Likte særlig godt den halsen. Jeg har gjort ferdig sokker til håndballkampene i det siste. Nå ligger 4 par til tørk og venter på pressing og innpakking. Ute faller snøen stille ned... Begynner å ligne jul i gamle dager.

Fortsatt fin førjul fra Ingunn