lørdag 21. april 2018

Det går i sokkestrikking

Har visst fått litt dilla på disse babysokkene. Og etter å ha strikket etter samme oppskrift fem ganger sitter det ganske bra. Det vil si, jeg holder på med sokk nummer to i det femte paret, så jeg har jo strikket oppskriften snart ti ganger.


Oppskriften står, som tidligere nevnt, i boka "Enda mer #bystrikk" av Ingunn Myklebust.
Som du ser på bildet (som er lånt fra boka), så er det fem forskjellige mønsteralternativer for leggen på sokkene. Jeg syns varianten på de hvite og rosa var så fin, så jeg har strikket alle mine snart fem par på den måten. Kanskje prøver jeg meg på noen av de andre også etter hvert. Tiden vil vise.


Dette er ikke akkurat så krevende strikking, det forutsetter ikke så mye tenking. I hvert fall ikke om du har litt strikkeerfaring. Det passer for så vidt hodet mitt bra for tida. Mye tankearbeid og da blir man sliten. Har flere ting jeg har lyst til å strikke, men det får vente litt. I mellomtiden blir det sokker til Veslas koffert. Jeg får kose meg, koble av og hvile med strikking, og organisasjonen får flere par sokker. Kjekt for begge parter!

6 kommentarer:

Mosekonen sa...

Åhhh, de babysokker er så søde og jeg holder meget af de kunstige fletter. Må jeg spørge om, hvor mange masker du har på pindene?
God weekend

Line Kristine sa...

Tusen takk for koselig kommentar, Mosekonen! Jeg har 44 masker på pinnene :)
God helg!

Mosekonen sa...

Tak for svar. Jeg vil forsøge at lave et par der ligner.
God aften til dig

Ingunn Sættem sa...

Fine babysokker til et godt formål! Du er god som gull!

Klem fra Ingunn

Guri sa...

Flotte sokker!
HAr ikke hørt om den organisasjonen du nevner, men jeg har en del barnestrikk liggende, så det skal jeg sjekke ut!
Ha en fin dag!

Full av ull sa...

Så søte babysokker! Jeg er på jakt etter inspirasjon til et nytt langhelgprosjekt, kanskje noe til baby? :) Må bare få takke så mye for tipset og oppskriften til pikekyss med lakris. Jeg laget et brett i går, og nesten alt er spist, så nå står brett nr 2 i ovnen. Det er noe av det beste jeg har smakt :)
Klem, Martine