torsdag 31. mai 2018

Rosa kjole

Da jeg strikket Gudrun-kjolen bestemte jeg meg for at det skulle ta lang tid før jeg strikket mønster med mer enn to farger. Ehm... Det gikk ikke så mange ukene, så begynte jeg på en ny kjole. Der er det mønster med fire farger. Og ikke nok med det, men det er tre farger på en og samme omgang flere ganger også. Jadda...


Det ble ikke noe TV-strikking etter hvert, kan man si. Men kjole ble det! Og jammen fikk jeg til å strikke fint med fire farger også.


Nå blir det mest ensfarget en stund, tror jeg. Har allerede noe ensfarget ferdig, for så vidt. Men det er gavestrikk, og mottakeren har ikke fått det ennå. Så da må det vente litt. Men fakta om kjolen, det kan jeg skrive om nå.


Oppskrift: Jeg fant den i Allers 7/2018, men den står i Sandnes sitt hefte 1515 Søte små i babyull 
Garnmengde: Ca. 4 nøster Sandnes Babyull Lanett i fargen 4402 (gammelrosa) som bunnfarge.
Mønsteret er ca. 1/2 nøste Sandnes Babyull Lanett i fargen 1012 (natur), ca. 1/2 nøste Sandnes Sisu i fargen 4627 (cerise) og ca. 1/2 nøste Sandnes Sisu i fargen 3082 (brun).
Størrelse: 1 år
Pinner: nr. 2,5 og 3

2 kommentarer:

Barwitzki sa...

Søt... nydelig kjolen. Jeg liker fargene og mønsterkanten.
Og Sandnesgarn er veldig godt. Herlig har du laget.
Jeg strikket mange kjoler for barnebarn... så deilig med baby strikketøy :-))
Hilsen fra Viola.
Ha en riktig god helg.

Bodil sa...

Dette greide du med glans. Eg likar heller ikkje å strikka med tre trådar om gongen. Det blei ein nydeleg kjole til ei lita tulle. Håper du har fine sommardagar :)