tirsdag 25. januar 2011

Knall og fall-start på dagen

Skulle gå til toget i dag, som vanlig. Kom ikke mange meterne ned i veien før føttene "forsvant". Og der satt jeg da... Slo meg gjorde jeg også. Tok en sjekk og fant ut at det så ut som leggen var like hel innom buksa. Men kjente etter hvert som jeg gikk videre at det var vondere på kneet enn de andre stedene jeg hadde slått meg. Så etter da jeg kom på toget, og fant ut at jeg hadde fått to sår som blødde. Har jo ikke akkurat med meg plaster i ryggsekken når jeg drar på jobb, så jeg måtte vente til jeg kom til Levanger kirkekontor. Snille Margit sekretær fant fram plaster i førstehjelpsskrinet. Etter jobb var jeg innom Rimi og kjøpte meg plaster med "Biler" på. Så nå går jeg rundt med "Lynet McQueen" på kneet! ;) Så voksen er jeg, liksom :P



Ellers har jeg vært på Kremmerhuset i dag. Kjøpte meg et duftlys som lukter godt av mandarin og krydder. Også kjøpte jeg meg en pose med jordbærte. Anbefaler den :)
Jordbærteen er ikke med på bildet, men skitt au ;)

3 kommentarer:

Kristine sa...

Hvem er det som sier at voksne bare må ha kjedelige plaster?

Da jeg var i Australia kjøpte jeg meg plaster med banneord på. På esken står det "Fuck you, you fucking ouch!" Jeg er prinsipielt i mot banning, men de er veldig fine når man har vondt alikevel!

Og yndlingsplastrene mine heter "barneplaster" og har fisker og krabber på seg.

Marion sa...

HIhihhihi, ville absolutt ha falt i smak til Olve det plasteret ja ;)
Enn at jeg glemte og innom Kremmerhuset da jeg var på Levanger!?...ikke vel bevart ;)
Men enda godt det var bare to skrubbsår og ikke et knekt halebein det er snakk om...phu
Klem

Beate sa...

Herlig plaster!!<3