lørdag 8. februar 2014

Et skikkelig hummer og kanari-innlegg

Dette blir et skikkelig hummer og kanari-innlegg. Litt lett blanding, kan man si ;)

Først ut er et underveis-bilde av Amanda # 9. Teppet er nå ferdig. Mangler bare å vaske det, så er det klart for sending til St. Olavs hospital i Trondheim. Vurderer å evt. strikke ett teppe til før jeg sender det avgårde. Det er bare det at jeg får så vondt i venstre overarm når jeg strikker tepper. Kan ikke være størrelsen eller vekta som gjør det med sånne tepper, i hvertfall. De er jo ikke akkurat store, og veier i underkant av 200 gram. Spørs om jeg er for anspent i venstre overarm underveis. Jeg er jo mest vant til å strikke forholdsvis små ting. Hm... Det er ikke så lett å se fargen på dette mobilbildet. Dalegarn kaller fargen pudder. Jeg vil beskrive den som lys aprikos med en dæsj rosa i :)


Tirsdag startet jeg dagen med en tur til tannlegen. På vei til jobb etterpå tok jeg dette bildet.
34 1/2 år og fortsatt null hull! Rimelig fornøyd med det!


Ellers, så fortsetter jeg med å le av, forundre meg over, og delvis fortvile over, skrivefeil rundt omkring.
Denne fant jeg utenfor Verdal hotell i går. Der har de visstnok tenkt å servere bufe i morgen. Regner med mødrene blir overrasket da, ja...

4 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Gratulerer med null hull! Du burde jo nesten få premie! Nydelig teppe du strikker og et fint prosjekt å strikke til. Lua i forrige innlegg så deilig ut. Ønsker deg en velsignet helg!

Frk.Badegakk sa...

*fnise*
Viktig å skjemme bort mor! ;)

Refleksjon på livsvegen sa...

Bufe ja! Huff og huff ;-)

God helg!

Siddis back home sa...

Flotte tepper du strikker! He, he, morsom skrivefeil!