søndag 22. mars 2015

Noe blir da ferdig også.

Når man strikker på flere prosjekter samtidig, så kan det ta litt tid før noe blir ferdig og kan vises fram på bloggen. Men nå er det i hvert fall noe som er ferdig.


Det første er ei lue med Mariusmønster. Den er likedan som ei jeg har strikka før.


Så to kopptuer i friske farger. Disse er strikket i Petunia på pinner nr. 3,5. Mønsteret er det samme på begge to, men jeg har brettet dem forskjellig sånn at du får se begge sidene.


Og så et Amanda-teppe. Det er strikket i lys rosa babyull på pinne nr. 3.


Lista over ting jeg har lyst til å strikke blir visst aldri tom. Ikke at jeg har noe ønske om det heller, for såvidt. Nei, lista vokser heller, så det er bare å velge og vrake og begynne på noe nytt :)

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Nydelig babyteppe i rosa! Smart med flere luer. Den sesongen er ikke over slik som det blåser. Og gode kopptuer blir det aldri nok av. De jeg vant hos deg er i bruk stadig vekk.

God mandag fra Ingunn

Bodil sa...

Så mykje flott du har strikka :) Det er vel litt slik at til meir vi strikkar, jo lenger blir lista. Men det er jo berre bra.

Refleksjon på livsvegen sa...

Flink du er!

God natt :-)

Berit sa...

Flotte ting du har strikket, liker Mariuslua med flerfarget mønster :)

Anne sa...

Her var det jo mye fint! Likte mønsteret i lua og fargene i klutene var så friske og vårlige:) Jeg har mange prosjekter selv på pinnene så nå blir det spennende å se hva som blir først ferdig, hehe;)

Siddis back home sa...

Flotte strikkprosjekt hos deg! God helg!