lørdag 10. oktober 2015

Fra ÆSJ!! til YES!!

Skjørtet som gikk fra ÆSJ!! til YES!!

Jeg har strikket meg et sikksakkskjørt etter oppskriften i Klompelompeboka.
Tenk det, forresten! Jeg har nok flere ganger strikket ting som har vært populære og som mange har strikket, som har blitt en dille blant strikkere. Men kan ikke huske at jeg noen gang har hivd meg på en sånn bølge mens den har stått på, liksom. Ja, ja. En gang må være den første :)

Ikke så helt lett å få fram verken mønster eller farge godt på et bilde, syns jeg. Men sånn ble da altså skjørtet mitt.


Det er strikket i lilla Merino Extra Fine fra Drops, i størrelse M og ferdig skjørt veier ca. 235 gram.
Apropos størrelse. Mens man strikker et sånt skjørt ser det ut som det skal bli passelig til ei jente, maks! Ser for så vidt litt sånn ut når du er ferdig også ;) Men du verden, så tøyelig det er! Så skjørtet blir den størrelsen du strikker selv om det ser knøttlite ut. Snedige greier!


Dette bildet er lånt fra Klompelompe sin Instagram-konto. Der ser du mønsteret litt tydeligere enn på bildet mitt.


I dag har jeg strikket på 2 års-gave til nevøen min som fylte år for noen dager siden. Men jeg tar ikke sjansen på å blogge om det ennå. Lille Emil leser nok ikke bloggen til tante, men mamma`n hans kan finne på det ;) Så da kommer det mer om det prosjektet senere!

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Flott skjørt:) Jeg tror jeg må hive meg på bølgen etterhvert jeg også....

Bodil sa...

Kjempefint skjørt som blir godt å bruka på kalde dagar :)

Ingunn Sættem sa...

Synes skjørtet ditt ble kjempefint! Dette kommer du nok til å få glede av.Deilig må det også bli å bruke på kjølige høstdager med tykk strømpebukse til. Kanskje jeg skulle strikke meg et skjørt? Takk for inspirasjon!

God søndag fra Ingunn

Eli Kristin sa...

Så fint skjørtet ble. Jeg har jo også fått den klompelompeboka i hus og fikk plutselig maaaange prosjekter ekstra på strikkelista.... ^_^ Lurer bl.a. på det skjørtet til min søster til hennes bursdag nå i oktober. Takk for info om størrelse og sånt i teksten din, så nå er jeg sikker på str til henne :)