tirsdag 16. juni 2009

To innholdsrike dager


De to siste dagene har vært temmelig innholdsrike. I går fylte korpsleder Randi i Frelsesarmeen 60 år! Det ble feiret med rømmegrøt, spekemat, sang, taler og mye moro utover kvelden. Trivelig å få være med og feire en god venn!
Dagen i dag begynte med ukens faste stabsmøte på kirkekontoret. Deretter dro jeg til Levanger. Var i begravelsen til en soldat-venn. Han er nå, som vi sier i Frelsesarmeen, forfremmet til herligheten. Det er trist når man mister noen, men det er flott å tenke på at nå er Henning hjemme hos Jesus!
Etter begravelsen representerte jeg FA på kristent lederforum. Lederne for alle menighetene i Levanger samles med jevne mellomrom. Da forteller vi hverandre om hva som skjer i vår menighet, ber sammen og diskuterer om det er noe vi kan gjøre i lag. Det er så viktig med et slikt samarbeid! Sammen er vi dynamitt! :) Resultatet blir så mye bedre om vi arbeider sammen enn hver for oss. Dessuten; selv om vi har ulike uttrykksformer i de ulike menighetene, så er det jo samme Gud vi tror på! Vi er alle søsken i troen.
Etter endt arbeidsdag var jeg og Ole Gunnar hos svigermor og spiste middag. Det var godt og koselig. Ekstra kjekt å slippe å lage middag selv når man er sliten etter en lang dag.
Som du skjønner har det virkelig vært to innholdsrike dager!

2 kommentarer:

Eli A. sa...

Hei. Spennende med ny blogg. Lurer litt på om den dukkedåpskjolen du har strikket, er den som jeg har strikket 3 av, en til hver av døtrene mine. Du må sette inn bilde :-)
Høres spennende ut med den jobben ! Ønsker deg en fin helg !

Line Kristine sa...

Jeg har dessverre ikke noe bilde av den som jeg kan sette inn i bloggen. Tok utgangspunkt i dåpskjolen som er i en av bøkene til Målfrid Gausel og improviserte litt underveis.
God helg til deg også! :)