fredag 15. januar 2010

For lite å finne på...

Noen mennesker har helt klart for lite å finne på... Det fikk jeg og Ole Gunnar erfare for rundt en uke siden. Da var det nemlig noen som fant det for godt å sprenge postkassen vår med en temmelig stor rakett! Vi skjønte med en gang vi hørte smellet hva det var som hadde skjedd. Bare dager tidligere prøvde noen seg på det samme med husvertenes postkasse. Den fikk ikke mer skade enn at lokket løsnet, da. Vi var ikke fullt så heldige, for å si det sånn. For vår kasse hadde løsnet fra stativet og lå i biter utover veien. Hadde det enda vært unger som gjorde det, så hadde det vært så. Men ikke her, nei! For i vårt tilfelle så var gjerningsmennene så gamle at de kjørte herfra i bil :S Vi ble både oppgitte og sinte! Dessuten er det ubehagelig når noe som hører oss til blir ødelagt like utenfor husveggen omtrent, mens vi er hjemme. Fører med seg litt arbeid gjør det også, kan man si. Først måtte vi kontakte posten og avisbudet for å avtale hvordan de skulle gjøre det med posten vår fram til vi fikk ordnet med ny kasse. Og så måtte de få beskjed når ny kasse var opphengt og klar til bruk. Nå har vi flyttet postkassen vår til et annet stativ. Dette stativet står litt lenger unna veien og har hus hele veien rundt. Det skal dermed være litt mindre utsatt. Men jeg syns uansett det er for galt at ikke ting skal få være i fred!

Så siste nytt om Simon: Han er nå fri fra respiratoren for godt. Alle framskritt mottas med stor takk! :) Vær gjerne med og be for Simon, Alma og resten av familien!

2 kommentarer:

Marion sa...

Huff så ekkelt .....håper dere slipper å oppleve det igjen...Skjønner ikke hvordan folk klarer å finne på noe så rart som å sprenge postkassen til noen....uforståelig!

Håper dere har en TOPP helg da :)

Solveig sa...

ikke noe gøy å få sprengt postkasse. Det skjedde med naboens også - og det gikk ut over de fleste av de andre postkassene på stativet. Har nå laget mønster til perlepulsvantene mine som du spurte etter. Du finner det her:
https://docs.google.com/fileview?id=0B0hfNhEKAeByM2VlN2ZhZjMtMzYzYS00NDVhLWI2MTUtZTUzZTU3ZjZhZDNj&hl=en