fredag 19. februar 2010

Jeg er dårlig...

Jeg er dårlig, bortimot elendig. Nei, ikke i betydningen syk. Men det er noe jeg er veldig lite flink til - det å la noen ta hensyn til meg når det trengs og tilrettelegge slik at det blir best mulig for meg.
Et eksempel på det er nå når jeg er i arbeidspraksis på Kid. Det er jo en grunn til at jeg er i arbeidspraksis. Helsesituasjonen min gjør at jeg trenger litt bistand for å komme meg ut i arbeid. Og jeg er glad for at jeg får hjelp! Men jeg er som sagt lite flink til å la noen ta hensyn og tilrettelegge for meg. Derfor prøver jeg å klare alt som om ingen ting skulle være i veien... Det sier seg selv at det fungerer dårlig i lengden :(
Nå har jeg og sjefen på Kid ordnet en ny avtale. De dagene at jeg er i fin form, så står jeg i kassa, forholder meg til kundene som kommer osv. De dagene at jeg er i dårlig form, og ikke klarer å være sammen med så mye folk, så kan jeg bare si fra om det. De dagene skal jeg heller jobbe litt på lageret, fylle på med varer i butikken osv. Jeg er ikke nødt til å forholde meg til mer folk enn nødvendig. På en måte er jeg kjempeglad for denne avtalen. Men samtidig syns jeg det er leit og flaut. Føler meg lite nyttig og til belastning. Må prøve å banke inn i hodet mitt at jeg ikke er det ;)
Ja... Sånn tenker jeg...

1 kommentar:

Hanne sa...

Fint du har en sjef som legger arbeidsforholdene til rette for deg Line :) På skjerfet brukte jeg pinne nummer 4 :)