søndag 22. april 2012

"Snakk med noen"

"Snakk med noen", sa han med en bestemt, men bekymret mine. "Jeg driter i hvem, bare snakk med noen. En venn, en av prestene eller en annen kollega for eksempel".

Tårene mine rant og jeg visste han hadde rett. Han sa det ikke fordi han ikke ville snakke med meg, ikke fordi han ville skyve meg unna på et vis. Nei, han sa det fordi han så at jeg trenger det. Fordi han elsker meg, og da gjør det vondt å se at jeg har det vondt.

Jeg har enda en gang kommet til et punkt hvor jeg kjenner at jeg trenger å snakke, snakke og snakke. Har selvsagt snakket med min kjære, men ellers har jeg visst gjemt for mye inni meg.
Det har blitt for mye i det siste, blant annet på grunn av et valg jeg har tatt i forhold til jobbsituasjonen min. Et nødvendig, viktig og helt riktig valg. Men det er også smerte og nederlagsfølelse innblandet.

Så er jeg så snedig skrudd sammen at samtidig med at jeg kjenner jeg trenger å snakke, så kommer tanken om at jeg er til bry snikende. Veldig kjekt å måtte slåss med den midt oppi alt... Men jeg må vel gjøre det jeg vet er best, det min kjære ber meg om - jeg må snakke med noen.

5 kommentarer:

Heidi-Kristin sa...

Hør på din kjære og snakk med noen.
Noen ganger er det godt å bare lire av seg alt man tenker og grubler på til noen man stoler på men som ikke er så altfor nær, litt nøytral.
Man har så lett for å "slite ut" de som står nærmest i redsel for å være til bry.
Snakk med noen og vær glad for at din kjære sier fra når det blir litt mye, og ikke venter til det er blitt for mye.....

Marion sa...

Jeg har tagget deg i en oppfordring på bloggen min http://marionlouises.blogspot.com/2012/04/11.html :)

Tovepia sa...

Takk for hyggelig kommentar;)
Håper du har funnet noen å snakke med, viktig det når man trenger det.
Klemmer fra meg;)

Stubbetufsa sa...

Takk for koselig kommentar hos meg!
Håper alt ordner seg for deg.
Ha ei god uke!

Anne-Lill sa...

Håper du har fått hull på byllen, og funnet noen å snakke med. Og hvis du trenger det, så skriv gjerne ned tankene og send dem til meg. Jeg er gjerne søppelbøtte for deg.
Klem