lørdag 17. august 2013

Snurrestrømper og Marius-strikk

Snurrestrømpene er ferdige. Skikkelig gode og myke, ble de! Tror kanskje det kan bli flere par snurrestrømper i Sterk.


Fargen kommer ikke helt riktig fram på det øverste bildet, men her er den riktig.


I dag har jeg begynt på en ny selekjole med Marius-mønster. Strikker størrelse 2 år denne gang.
Den første jeg strikket kan du se her. Dette bildet ble litt dårlig, tatt med mobil på stua nå i kveldingen. Men jeg ville vise hvordan den ser ut i Marius-strikkeboka.


For jeg strikker med de samme rosafargene. Jeg har bare byttet dem om, sånn at kjolen blir lyserosa nederst og hovedfargen blir mørkerosa.I dag har jeg hatt fridag, hviledag og strikkedag. Sliten etter ei litt strevsom uke helsemessig. I tillegg er det noen forkjøla-basselusker som lurer i kroppen min. Da er det greit å ta det litt med ro, pleie seg selv og forhåpentligvis ta rotta på forkjølelsen før den slår ut i full blomst. Og et strikketøy er fin avslapning, spør du meg! :)

3 kommentarer:

Hanne sa...

Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå Line Kristine så her var det kommet mye fint siden sist. Strømpene var kjempe fine. Har strikket et par strømper i sterk jeg også og likte garnet godt. Ønsker deg en fin helg og krysser fingrene for at forkjølelsen forsvinner kjapt.

Bundingen sa...

Sterk er et prima sokkegarn, og sokkene dine ble fine.
Lekker tunika du strikker også! Alltid kjekt med mønsterstrikk, synes jeg.

Ha en fin søndag!

Klem

Ingridstua sa...

Så fine stømpene dine ble! De er så myke og gode, når de strikkes i Sterk. Mariuskjolen blir fin. Jeg støtter fargevalget ditt! Tror den blir superfin med mørkere rosa i bunnfarge. :)