lørdag 9. november 2013

Belønning

Forrige uke var jeg på garnshopping. Skulle kjøpe belønning til meg selv.

Siste helga i oktober deltok jeg på husflidsmesse. Det er ingen hemmelighet at jeg strever med psyken min, så det å være med på en sånn messe er på forskjellige vis nokså krevende for meg. Derfor syns jeg at jeg fortjente en belønning for å ha klart det.

Jeg kjøpte Smart, tre nøster nr. 4219 (dyp rød), to nøster nr. 1002 (hvit) og ett nøste nr. 4332 (gammelrosa). De skal etter planen bli til ett par sånne sokker. I oppskriften er det brukt Karisma, men Smart har så godt som samme tykkelse, så det går nok bra.
(Klikk på bildet, så kommer du til oppskriften).

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=135&d_id=44&lang=no#pattern_content

I tillegg kjøpte jeg tre nøster Sterk i farge nr. 830, en lys rosafarge. Har fått litt dilla på å strikke snurrestrømper.

For noen høres det kanskje rart ut å skulle belønne seg selv for noe sånt. Men for meg er det som sagt nokså krevende å være med. Og det er viktig å belønne seg selv når man klarer noe som er vanskelig. Så trenger ikke den belønningen alltid å være at man kjøper seg noe, men det er viktig å rose/belønne seg selv. For ofte forsvinner denne rosen/belønningen lett i negative tanker og følelse av nederlag i forbindelse med ting man ikke får til. I hvertfall er det ofte sånn hos meg...

3 kommentarer:

Bundingen sa...

Så lurt å kjøpe garn til Denver-sokker! De er kjempefine!

Lykke til! Tøft av deg å delta på messe. Vi trenger å utfordre oss selv hver og en av oss. Det gjelder å komme ut av den berømmelige komfort-sonen, er det ikke?

Jeg koser meg med å strikke lue i kveld. Det blir antakelig til ei julemesse.

Klem fra Ingunn

Ingridstua sa...

Så fin belønning! Det viktigste med belønning, er jo ikke hva det er, men at man selv synes at det er en premie som man motiveres av. Smart er jo et litt fastere garn/hardere garn enn Karisma. Kan hende det er et godt valgt til sokkene, kanskje de ikke siger ut. Artig å lese at du har dilla på snurrestrømpene. Kommer til å bli fine i lys rosa! Lykke til med sokkestrikkingen!

Ha en fin søndagskveld.
Hilsen Ingrid

Lisbeth sa...

Vi har stort sett alle noe å slite med, og da er det viktig å belønne seg selv når man har brutt en barriere :)Sokkene du skal strikke er kjempe fine, har sett på dem selv flere ganger.
Ønsker deg en fin uke!