tirsdag 9. desember 2014

Kreative sysler i starten av desember.

I starten av måneden fikk jeg en idé. Jeg ville prøve å lage "pepperkakehjerter" av Fimo.
Så jeg kjøpte brun Fimo, kjevlet, stakk ut med pepperkakeform og stekte. Rødt, smalt bånd ble også innkjøpt sånn at jeg kan henge dem opp. Her ser du bilde av ett av dem. Litt sånn usikker på hva jeg syns. Mulig det ser litt barnslig ut, liksom? Jeg vet ikke helt, jeg.


Litt baking har det også blitt. Jeg lagde pepperkakemuffins. De ble med som en overraskelse til mine medsangere på koravslutning i går kveld. Det ble godt mottatt :) I kveld så jeg håndballkamp på TV. Holder på med nummer to av dette paret. Men mønsterstrikking og håndballkamp trenger ikke nødvendigvis bli noen kjempekombinasjon, så det tok jeg ikke sjansen på. Men å strikke ferdig nummer to av et par med snurrestrømper, det gikk greit. Det er enkel strikk som ikke krever så mye telling og konsentrasjon.


Helt greit å være ferdig med disse nå, kjenner jeg. Offwhite Sterk røyter liiiiittegrann...

2 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flink du er!

Fortsatt fin Adventstid :-)

Birgitte sa...

Pepperkakemuffins - det må være godt!! Snurresokker prøvde jeg meg på i starten av strikkekarrieren, den ene sokken ble fin, mens den andre hadde flere feil... Mulig jeg må prøve meg på et nytt par etterhvert. Dine sokker ble veldig fine:)