mandag 8. juni 2015

Strikket håndkle.

På pinnene for øyeblikket : et håndkle strikket etter denne gratisoppskriften hos Sandnes garn.


Det vil si, ikke 100 % etter oppskriften. For jeg har gjort en liten vri, skjønner du. Trekantene skal egentlig strikkes vrang på rettsiden og rett på vrangsiden, men jeg strikker dem i rillestrikk.

Litt usikker på hva jeg syns om mønsteret helt ute ved høyrekanten. Trekantene går liksom over i kanten. Det gjør de for så vidt i oppskriften også, jeg har ikke endret noe der. Men etter som trekantene mine er strikket i rillestrikk og ikke som det står i oppskriften, går det liksom ennå mer over i hverandre. Det gjør kanskje ikke så mye, men jeg er som sagt litt usikker. Ja, ja. Dette håndkledet blir i hvert fall sånn. Så får vi se hvis jeg eventuelt strikker fler, om jeg da legger til en glattstrikk-maske mellom trekantene og kanten på høyre side for eksempel. Det vil tiden vise :)

Jeg strikker i turkis Anna & Claras bomuldsgarn fra Søstrene Grene på pinne nr. 3

1 kommentar:

Bundingen sa...

Riktig fint håndkle! Ser ikke noe galt i høyre kant, jeg da. Jeg har ett strikka håndkle, og det brukes på kjøkkenet. Like anvendelig som kopptuene. Lekker farge du har brukt! Mitt er hvitt og er stadig på vask.
Liten værrapport: Surt og kaldt, regn og vind.
Sommerfest i barnehagen som i utgangspunktet skal være ute uansett vær.
Jeg strikker og koser meg inne mens Martinus sover så lenge.

God onsdag fra Ingunn