onsdag 22. august 2018

Endelig!

Endelig kan jeg vise fram to store prosjekter jeg har jobbet med tidligere i år. Måtte bare få overlevert dem i dag først :)

Jeg har strikket to Byssanlull-tepper. Strikket først ett, men så fikk jeg vite at kollegaen min venter tvillinger. Så da måtte jeg jo strikke ett til. Jeg ville ikke røpe hva jeg holdt på med ved å stille for mange spørsmål f.eks. om kjønn osv. Dermed ble det to tepper i kjønnsnøytrale farger. Fargen på det øverste bildet lyver litt. Mer riktig farge vises på det nederste bildet, der de to teppene ligger klar til innpakking.I går kveld pakket jeg dem inn sånn at jeg kunne ta dem med på jobb i dag. Gaven ble veldig godt mottatt :)


Oppskrift: Byssanlull-teppet fra boka Klompelompe, strikk til baby, barn og voksen
Garnmengde: 6 nøster merinoull fra Sandnes Garn til hvert teppe
Størrelse: Ca. 64 x 80 cm
Pinner: nr. 4,5


Nå i det siste har det gått mye i hvitt på pinnene. Jeg hadde fire nøster med hvitt Tuva bomullsgarn. De skulle egentlig bli til et håndkle, men mønsteret var så innviklet fant jeg ut etter hvert. Dermed ble det opprekking og tuestrikking i stedet. Mønsteret er gratis og fra Stoff & Stil.


Ellers så holder jeg på med flere strikkeprosjekter i kategorien dukkeklær. Men ingen av dem er helt ferdige og kan vises fram her. Det får bli etter hvert.

1 kommentar:

Bundingen sa...

For en fin presang! Du er snill, det har jeg sagt før! Fint strikka er de også. Tepper som kan gå i arv, dette. Artige de biteleikene du hadde i forrige innlegg også.
Jeg holder på med fana-kofte og et lite sjal i øyeblikket.

Fortsatt god torsdag fra Ingunn