tirsdag 18. oktober 2022

Button ornaments

Det er så mye artig pusle-inspirasjon å finne på internett! Særlig nå når det nærmer seg jul.
Jeg ser blant annet en del på pinterest.com. Der har jeg funnet noe som på engelsk kalles button ornaments. Julepynt av knapper, rett og slett. Som på bildene under her, for eksempel.


Jeg fikk så lyst til å prøve å lage noe à la den engelen. 
Mulig hun tenkte det hadde rabla for meg, dama på garnbutikken, da jeg kom og kjøpte en gullfarget knapp og åtte hvite knapper fra omtrent like mange "prestegjeld". Men det hadde ikke rabla, da. Ikke mer enn vanlig, i hvert fall :)


Trekuler har jeg her hjemme fra før, så da ble en av dem hode på engelen.


Vingene er en bit av en hvit piperenser, festet med fiskesene. Her tar man i bruk litt av hvert man har i sine skuffer og skap :)


Syns den ble litt søt jeg, da!
Denne tror jeg skal få henge på kjøkkenet. En liten helårsengel. Begynner å ha noen sånne helårs, men det er jo bare kos.

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Du har bestandig noe kreativt på gang, og denne engelen er jo veldig fin da. Juletreet også. Ser for meg at det hadde vært hyggelig med et lite juleverksted og latt fantasien få fritt spillerom. Takk for en god ide! Her er det julemarked om 4 uker, og akkurat nå strikker jeg luer. Fremdeles mildt og joggeskovær når det ikke regner for mye. Det kan gjerne vare litt til....

Klem Ingunn

Barwitzki sa...

Fine ideer med knapper :-)))
Jeg ønsker deg en riktig fin helg.
Mange hilsener fra Viola