lørdag 31. oktober 2009

"Fra hjertet"Nå er den endelig her - "Fra hjertet" - diktboka mi! :) Bildet her i bloggen er tatt med mobilkamera, så det er ikke akkurat det beste. Men det gir deg en formening om hvordan boka ser ut. Jeg for min del syns den ble kjempefin! Ok, da. Jeg er en anelse inhabil, men skitt au! ;)
Hentet bøkene på trykkeriet på torsdag. Du kan tro jeg var spent da jeg åpnet den ene eska! Riktignok har jeg sett på dataen hvordan boka skulle bli, men det blir noe annet å se den i virkeligheten... Stolt av boka mi, jeg!
Har solgt noen, men har fortsatt en god del igjen. Så har du lyst til å kjøpe en eller fler, så bare gi fra deg et pip. Prisen er 150,- pr. stk.

De siste dagene har jeg hatt en del hodepine, vært trøtt og kvalm. Før du rekker å spørre - nei, jeg er ikke gravid. Blir litt lei av at folk tenker det så fort en kvinne i et fast forhold er kvalm, merker jeg... For min del er det nok angst som er årsaken. Jeg har vært med på ganske mye i løpet av de siste dagene. Og jeg har nok vært ganske synlig, om jeg kan si det sånn. Syns ikke det er så greit når jeg blir i fokus, jeg... Da gjør angsten meg sliten. Og når jeg er sliten, så får angsten enda lettere overtaket. Ond sirkel, sa du?... For å mestre dette så blir kunsten å finne "Den gyldne middelveien". Middelveien mellom å utfordre angsten, vise at det er jeg som er sjefen, og å høre etter kroppen når den sier fra om at nok er nok for ei stund. Ikke lett det der... Men jeg prøver!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer med utgitt bok Line :) Kjempe morsomt :)

Line Kristine sa...

Tusen takk, Hanne!