mandag 12. oktober 2009

Pulsvarmere m.m.


Bildet er tatt fra Panduros nettsider og viser perlene jeg skal bruke på neste par med pulsvarmere. Tror det blir fint med svart garn og perler i flere farger, jeg! Nå har jeg tredd perler på garnet sånn at det er klart til å begynne på første pulsvarmer. Begynte egentlig for noen dager siden, men garnet jeg brukte da farget av på både fingrer og strikkepinner. Ikke akkurat ypperlig, kan man si. Så derfor prøver jeg igjen nå, med et garn jeg vet ikke farger av. Har som sagt tredd på perlene. Men venter antageligvis til i morgen med strikkingen. Greit å ha ordentlig lys når man holder på med sånt, syns jeg.

Ellers, så er jeg ganske sliten i dag. I helga var det inspirasjonshelg for strengemusikanter på Frelsesarmeen i Levanger. Vi var i underkant av 30 stk. og vi hadde det både trivelig og morsomt og det var lærerikt. Men man blir sliten likevel. I tillegg var jeg på jobb på gudstjeneste i kapellet i går kveld. Ble ganske mye på en helg, kjenner jeg. Godt å ha fri i dag!

Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og lese blad. Vi talast! Og fortsett å be for Simon og alle omkring han - det er makt i de foldede hender! :)

1 kommentar:

Anne-Lill sa...

Bare innom og hilser på. Du får stikke innom bloggen min. Det ligger en utfordring til deg der ;-)