mandag 28. november 2011

Vindusvask i skumringstimen

Vinduene på den ene siden av huset har trengt en vask en stund. Og de ble absolutt ikke bedre etter at stormen Berit inkludert en god dose regn herjet natt til lørdag. Ikke noe å vente med, fant jeg ut. Det kan når som helst bli kuldegrader igjen, og da er det lite gunstig å vaske vinduer ;) Vaskingen ble foretatt, som overskriften sier, i skumringstimen. Så det kan vel hende det kommer fram noen striper når sola treffer rutene igjen. Men det får nå stå sin prøve. Nå kan vi i det minste se ut!

Ellers så måtte vi en tur på Coop Elektro og kjøpe ny hatt til hodet på parabolantenna i dag. Berit la nemlig sin elsk på den hatten som var på antenna. Røsket den av, kan man si. Men, men. På nyhetene ser vi noen av de svære skadene Berit gjorde andre steder i landet. Da blir en parabol-hatt og skitne vinduer bare barnematen...

1 kommentar:

Misemor sa...

Hei. Tusen takk for kondolansen.

Men kjære deg, ferdig med både julegaver og vindusvask, hva i all verden skal du foreta deg resten av tida fram mot jul??? hihi... Må være deilig å være ferdig med pakkene da.
Klem ToneB