tirsdag 14. februar 2012

Det ligner da faktisk på en bukse!

Ei god venninne skal bli mamma igjen om ikke så lenge. Da jeg fikk høre om graviditeten fant jeg ut at jeg ville strikke en gave til den lille. Tenkte en stund å velge noe "sikkert", for eksempel et teppe. Det skulle jeg klare. Men samtidig hadde jeg lyst til å prøve noe jeg aldri har strikket før. Valget falt på en bukse. Bilde fra oppskriftsheftet:


Etter å ha lest oppskriften nøye flere ganger og med god hjelp fra mamma og Husfliden på Levanger satte jeg i gang. Flere sa at de var sikre på at jeg kom til å klare dette. Jeg var dog ikke like sikker... Men som ei venninne så treffende sa: "Det ligger ikke til din natur det, vennen!" Hm... Lurer på om hun begynner å kjenne meg ;)

Nå er buksa ferdigstrikket. Fortsatt gjenstår alt av sammensying, montering av seler bl.a. og knapper. Men det ligner da faktisk på en bukse! Ikke verst av en "buksestrikkejomfru" ;)

7 kommentarer:

Marion sa...

Nei jeg er ikke gravid!;) *fnis*
Så fin bukse du har strikket, du kan jo annet en vaskekluter du! Flinka:))

Lykkelinn sa...

Fin bukse, synes du er tøff som kaster deg uti det, jeg!

Sysleglad sa...

Fin bukse og nydelig gave!

tulipa sa...

Hei! Så kjekt å titte innom en blogg jeg aldri har vært innom før! Takk for at du vil være med å¨giveawayen min! Lykke til! Dette ser absolutt ut som en bukse ja, heldig er den som får den!!
:)

Fru Keilegavlen sa...

Dette kan du definitivt gjere fleire gongar! Og veldig kjekt å prøve nye ting når ein har ei mor og ein husflid som er villige til å hjelpe! Godt jobba!!

Hanne sa...

Kjempefin bukse, og den må være et ypperlig babyplagg.
Takk for at du tipset meg om silkebånd-utfordringen.
God helg!
Pludrehanneklem

Maria H sa...

Klart du kunne strikke bukse, søta!
:-) Fin bukse, og heldig mottaker!