lørdag 23. august 2014

Et skikkelig hummer og kanari-innlegg

Ja, det er det dette blir. Et skikkelig hummer og kanari-innlegg.

I leiligheten vi flyttet til i sommer er det til og med oppvaskmaskin (til venstre for komfyren på bildet).
Vi har for såvidt hatt oppvaskmaskin tidligere, en Line Kristine, 1979-modell. Det sier seg selv at 35 år er gammelt for sånt utstyr ;) Den har absolutt gjort jobben sin, for all del. Min kjære påstår at den bråker fælt når den jobber, men det tror jeg ikke noe på ;)

I alle fall - en ordentlig oppvaskmaskin er kjekt å ha, det! Etter som vi er bare to, så blir den ikke akkurat full hver dag. Men det er snedig å kunne sette på den i blant og få koppene vasket.


Ellers, så har jeg blitt ferdig med de sjøgrønne luggene. Har blitt mye lugger i denne bloggen de siste månedene. Beklager om du begynner å bli lei!


I går kveld var jeg en tur på Europris. Skulle se om jeg fant et speil som kunne passe i yttergangen vår. Veldig greit å ha et speil der, syns vi. Så kan man sjekke sveisen før man går ut :) Og jeg fant speil jeg, vettu. Bare 99 kroner for dette fine speilet som passet kjempebra i den hvite gangen vår! Det kan man like!


Nå er det tid for TV og mer strikking her i gården. Ha ei fortsatt fin helg!

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Hei!
Gammel oppvaskmaskin lyder kjent. Da vi bytta ut vår gamle nå nettopp, hadde den tjent oss trofast siden høsten 1986. Mindre bråk på den nye, og den vasker mye reinere også, så det var visst på tide. Men det er noe med at så lenge det fungerer......
Det er snart sokketid, så stå på. I kveld har jeg lagt i ovnen.
Speilet var du skikkelig heldig med.

Ønsker deg ei fin uke!

Klem fra Ingunn

Hanne sa...

Gratulerer med ny bolig. Håper dere vil trives. Strikkepinnene får nok kjørt seg like mye i den nye boligen som den gamle. Kjenner meg godt igjen i gleden av å få oppvaskmaskin. Når man først har vent seg til den er det vanskelig å være uten.