fredag 24. juli 2015

På tilbaketur.

Jeg har som oftest mer enn ett prosjekt på gang. Det har jeg nå også. Et av prosjektene er et helt enkelt, rillestrikket trekantskjerf. Jeg har strikket flere av dem før (se her f.eks.). Tidligere har jeg brukt Fabel, men denne gangen bruker jeg Arwetta Classic fra Filcolana. Garnet er kjøpt hos min gode venn Marion (sjekk gjerne ut nettbutikken hennes).

Jeg har passert midten på skjerfet, og er dermed på tilbaketur sånn i forhold til antall masker på pinnen. Men med 70 masker på pinnen på midten av skjerfet, tar det likevel litt tid før det monner noe særlig. Feller på hver fjerde pinne, og dermed må jeg strikke ganske mange masker før jeg i det hele tatt får felt en og er nede i 69, liksom. Men det har ingen hast å bli ferdig, så det får ta den tiden det tar. Ypperlig TV-strikketøy er det i hvert fall.

Mange herlige farger i et nøste! :)


Ellers så gikk det opp for meg i dag at det er fem måneder igjen til jul. Jeg liker å ha julegavene ferdige innen 1. desember. Det er bare ca. fire måneder til... Her må det legges en plan og strikkes i vei!

1 kommentar:

Berit sa...

Kjempefine farger, det er moro å strikke med flerfarget garn.
Alltid spennende å se hvordan resultatet blir :)