mandag 23. november 2015

Det strikkes.

Ja, det gjør det, altså. Det strikkes i heimen. Men det går mest i kopptuer, og det er det ikke så spennende å vise fram flere like av. I går begynte jeg forresten på et trekantskjerf i grønn Fabel. Har strikket flere sånne før. De ser du hvis du går inn på kategorien skjerf her til høyre på bloggen min.


I dag var jeg hos frisøren. På vei hjem derfra etter forrige klippetime, altså for seks uker siden, så utsikten over Verdalselva slik ut. Sola skinte og naturen hadde begynt å ta på seg høstfargene.


Og sånn så det ut på vei hjem i dag. Sol i dag også, men vintersol denne gang. Nakne trær, snø og lite farger preger naturen nå. Men, men. Alle årstider har sin sjarm, syns jeg.


Og i morgen er det sannelig akkurat en måned til jul. Kan noen si meg hvor dagene blir av? Det må da for så vidt være et godt tegn at man har noe å fylle dagene med og at tida går. Men likevel! Her gjelder det å henge med i svingene :)

4 kommentarer:

Bundingen sa...

Det skal være litt travelt denne tida før jul, og det skal vel klirre litt ekstra i strikkepinnene også.
Som du sier betyr det at vi har noe meningsfylt å bruke tida til, takk og lov!
Jeg forbereder julemarked til helga, strikker og baker.
I dag tok jeg meg tid til å gå en tur, og det var utrolig godt.

God adventstid fra Ingunn

Refleksjon på livsvegen sa...

Godt vi har ulike årstider :-)

Du er dyktig med pinnane!

Fortsatt fin veke!

Eli Kristin Magnussen sa...

Flotte bilder! :) Spennende med variasjon i vær og natur, men når vi går inn i mørketiden blir det liksom så mye mindre tid til alt :) Mørkt før jobb og mørkt etter jobb.. Har små strikkeprosjekt, men ikke så mye julegavestrikk hengende over meg. Kan nyte det jeg gjør.

Syns lyset du laget ble kjempefint! Bobler eller ei, hadde ikke tenkt over det om jeg hadde fått noe slikt. Stå på, mer lyslaging :) Og de fine under med ferdiglys og dekor - genialt det også. Har laget en del av de tingene + såper de siste årene, så i år blir det ikke mer av det.

Kos deg i førjulstiden :D

Refleksjon på livsvegen sa...

Hei igjen Line Kristine!
Av ein eller anna grunn hamna eg på ein blogg der du hadde kommentert med eit dikt. Og etterpå googla eg deg. Og då kom eg på at eg hadde deg i bloggrullen min.
Syns du skriv så vakre dikt. Du kan gjerne dele fleire av dei her på bloggen din.

Stor klem frå Sigrid