søndag 29. november 2015

Første søndag i advent, med strikking og såpestøping.

Ja, i dag er det første søndag i advent. Men før jeg skriver noe mer om det, så må jeg vise deg et bilde. Syns du det er få mirakler i livet ditt? På Mega får du kjøpt refill ;) Følte meg veeeeldig lur da jeg stod og tok bilde av denne prislappen, men jeg kunne ikke dy meg :)


Ingebjørg Rangøy Sjåland/Lykketegning har mange fine tegninger. Denne passer jo ekstra godt for meg, da!


Jeg har en fast plass i sofaen. I går så det sånn ut i "hjørnet mitt". Det grønne er trekantskjerfet som jeg viste begynnelsen på i forrige blogginnlegg. Det ble forresten ferdig nå i kveld. 


I tillegg til å strikke, så har jeg laget kaffesåpe i kveld. Pulverkaffen ville liksom ikke løse seg ordentlig opp i såpemassen, så jeg er litt spent på hvordan såpene blir. Kan hende de blir litt sånn rufsete på overflaten som de ble tidligere en gang. Hm... Ja, ja. Vi får se i morgen, når jeg tar dem ut av formene.


Og siden det er advent, så har lysfatet fått adventspynt også. Ikke så mye og avansert, men det trenger det da heller ikke være for at det skal bli fint. Den lilla perlesaken som ligger ved siden av kulene er egentlig lysmansjetter. Kulene kjøpte jeg for en billig penge på Søstrene Grene. Syns lilla og sølv passer godt sammen, jeg.


Nå nærmer klokka seg midnatt, og ganske snart er det mandag og ny uke.
Ønsker deg ei fin uke akkurat der du er!

1 kommentar:

Huldr sa...

Så koselig innlegg :) Ha en fin advent og førjulstid!