lørdag 3. desember 2016

En annerledes helg...

Denne helga ble veldig annerledes enn vi hadde tenkt.

Svigermor ble innlagt på sykehuset på mandag pga. kols-forverring. Hun var temmelig dårlig, men det var ingen stor grunn til bekymring. Helt til i går ettermiddag... Da ble hun plutselig mye dårligere. Vi fikk beskjed om at hun hadde gått i koma og at det kunne være snakk om bare timer igjen. Vi kom oss til sykehuset så fort vi kunne, men det var for sent. Min kjære svigermor døde i går ettermiddag. Så denne helgen ble annerledes, merkelig, tung. Ja, du skjønner hva jeg mener. Ikke så enkelt å finne ord som beskriver hva man føler på en god måte når sånt skjer plutselig.


I dag var en av kollegene mine innom med blomster fra henne og de andre administrasjonskollegene mine på kirkekontoret. Det varmet! 

Nå er det ikke så mye vi får gjort i løpet av helga, men på mandag formiddag skal vi på begravelsesbyrået. Godt at min kjære har en bror som også er gift, så er vi i hvert fall fire om å ordne med alt. Og så har svigermor søsken og annen familie i nærheten også, så det er flere vi kan spørre om hjelp om det skulle trengs. Og det er ikke umulig, for det er jammen mye å ordne opp i etter et dødsfall.

Nå prøver vi å koble av litt med bl.a. TV og strikking. Et forsøk på hvile i ei veldig annerledes helg.

1 kommentar:

Bundingen sa...

Kondolerer!
At noen går bort er vi aldri forberedt på selv om det er det eneste vi er sikre på her i verden, at en dag skal vi dø. Som du skriver er det godt å være flere som må ta et tak med alt som skal ordnes. Ta vare på hverandre og hedre minnet!

Klem fra Ingunn