fredag 25. august 2017

Å strikke, strikker, strakk har strukket.

Selv om jeg ikke blogger så ofte for tida, så betyr det slett ikke at jeg ikke strikker. For øyeblikket har jeg vel tre prosjekter på pinnene, tror jeg. Greit å ha litt å veksle i mellom, for så vidt. Men det bør ikke bli for mange prosjekter på en gang, syns jeg. Da tar det så lang tid før noe av det blir ferdig, og det føles ikke så veldig motiverende.


Et av prosjektene jeg strikker på nå er et oransje skjerf til Kirkens Bymisjon. Deres årlige juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul" nærmer seg. Og til det ønsker de seg oransje skjerf. Viking sportsragg er egentlig beregnet for pinne nr. 3 eller nr. 3 1/2, men jeg strikker på pinne nr. 5 for å få det litt luftigere. Hendene mine er ikke så glad i så tjukke pinner, kjenner jeg. Så da er det ekstra greit å ha litt å veksle i mellom.

Nå er det fredagskveld og endelig helg. Min kjære er på kino sammen med noen kamerater, og jeg slapper av hjemme med strikking og TV. Godt å ikke ha så mye planer, kjenner jeg.

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Du har gode tanker for andre hele tida! Fantastisk! Enig med deg ang tykke pinner. Min favoritt er 3,5. Viking sportsragg er supert sokkegarn og er mykt, så det passer nok til skjerf også.
Lykke til!

Klem

Elisabeth sa...

Det blir nok mange flotte oransje skjerf å se framover 😊