fredag 13. september 2019

Strikketante

8. oktober 2013 kom verdens beste nevø (helt objektivt sett, selvfølgelig) til verden. Og lille Emil har fått flere strikkede gaver av tante Line.


Jeg syns det er kjempekoselig å strikke (surprise!), og jeg har ikke bruk for alt jeg lager selv. Dessuten er det ikke så sjelden at det jeg lager er valgt helt bevisst for å bli gave til en bestemt person. Syns rett og slett det er veldig trivelig å gi bort overraskelsesgaver. Noen av disse overraskelsesgavene har blitt gitt bort til sånne søte små som nettopp har kommet til verden, eventuelt litt før og dermed til de vordende foreldre. Ei av de nybakte mødrene som fikk gave til sin lille prins ga meg tittelen strikketante. For en herlig gave! Og nå er strikketante Line i sving med en ny, liten gave. Gleder meg til å sende den i posten etter hvert!

4 kommentarer:

Bundingen sa...

Slik skal det være! " Den største gleda du kan ha, det er å gjera andre glad". Lykke til med overraskelsen!

Riktig god helg fra Ingunn

Bodil sa...

Tenk så heldig å ha ei så flink strikketante :) Vil tru det er stas for både deg og dei som får det. Kos deg med strikkinga :)

Elisabeth sa...

Det er virkelig koselig å gi bort strikkede gaver, spesielt til tantebarn :)

Barwitzki sa...

Et av barnebarna så nylig til meg: "Omi du strikker meg alltid så vakre klær." Og som jeg tenker på det, er det virkelig mange :-) Den beste gaven er å gi glede, og det finne med det er at du får den tilbake mange ganger.
Mange glede med strikking for deg "Strikketante".
Klem fra Viola