mandag 6. juli 2009

Dukken har fått ny kjole


Å strikke dukkeklær er koselig håndarbeid. Det er så mye flott i både oppskriftsbøker og andre steder at det er bare å velge og vrake. Dessuten blir man forholdsvis fort ferdig med et plagg. Jeg syns i hvert fall det er veldig kjekt innimellom å lage noe som jeg ikke trenger å bruke så lang tid på.

Det er min søster Kari sin dukke som er modell. Kjolen skal egentlig ha knapper på skuldrene og i sidene, men jeg vet ikke helt ennå hvilke knapper jeg skal velge. Jeg må bare beklage at bildet er av litt laber kvalitet. Ikke så lett å få til bra bilder med mobilkamera. Det gjør det ikke bedre at kjolen er strikket i melert garn. Men jeg har ønsket meg digitalkamera til bursdagen min. Så vi får se ;)


Garnet ser egentlig sånn ut:5 kommentarer:

Hanne sa...

Den var søt :) Finnes så mye fint i dukkeklær, hadde en rassia tidligere et år her da mitt fadderbarn fikk en haug med klær til dukken. Det ble godt mottatt :)

Line Kristine sa...

Det kan jeg tro ble godt mottatt, ja :)

Lovise sa...

så søtt. Jeg liker dukkeklær jeg også, men jeg har litt problemer med å gjøre dem helt ferdig.....

Hilde C. sa...

Så flotte farger det er i garnet du har brukt til kjolen. Det er hyggelig å strikke dukkeklær :-)

Anne-Lill sa...

Dukkeklær har jeg strikket veldig lite av. Kanskje noe å tenke på framover. Jeg blir jo tante til ei lita jente til høsten. Så da blir det vel behov for dukkeklær etterhvert.