lørdag 21. november 2009

Strikket duk

Nytt strikkeprosjekt på pinnen! Denne gangen prøver jeg meg på denne duken. Mønsteret er greit, bortsett fra at det noen steder skal strikkes 3 masker sammen til 1. Foreløpig så strammer jeg sånn når jeg kommer til de maskene, at jeg blir alldeles gåen i armene. Satser på at det er en treningssak ;) Jeg strikker med Silja-garn på pinne nr. 3.
Bedre bilde av mønsteret ser du her:4 kommentarer:

Eli Anita sa...

Hei. Koselig å titte innom bloggen din igjen. Har laget meg ny blogg, men er ikke helt kommet ordentlig i gang, men det blir.Duken du har begynt på blir nok kjempefin :-) Nydelig mønster :-)Fine sokker også. Jeg syns det er gøy å strikke sokker..
Synd å høre om ulykken, det var en fæl ulykke, helt grusomt. Men godt å høre at det tross alt går framover med Simon. Håper han blir helt frisk igjen.
Ha en fin søndag og ei kjekk, ny uke ! Klem

Hanne sa...

Så fin en duk. Kjempe fint mønster. Det med å strikke sammen tre masker er nok en treningssak som du kommer fort inni :) kanskje du strikker litt stramt?

Iryl sa...

Så fin duken ble. Jeg slet også med å strikke 3 masker sammen - men det er som du sier en treningssak. Det blir enklere etterhvert :-)

Line Kristine sa...

Bildene er tatt fra oppskriften, så det er nok ikke min duk. Jeg syns ikke duken ble så fin når jeg strikket den i det garnet jeg brukte, så jeg rekket opp. Får se om jeg prøver igjen senere med en annen garntype.