onsdag 12. november 2014

Blogger du om alt du lager?

Gjør du det? Blogger om alt du lager, altså? Det gjør ikke jeg. Jeg blogger nok om det aller, aller meste. Men om jeg for eksempel har strikket mange like ting, så er det ikke alltid jeg viser fram riktig alt. Jeg har blant annet etter hvert strikket nokså mange par med snurrestrømper. Men jeg har valgt å ikke legge ut bilde av absolutt alle, for jeg tenker at det da kan bli litt kjedelig å se på og lese om. Dette er absolutt ikke ment som noen kritikk av dem som velger annerledes enn meg! Enhver må få velge som han/hun vil, men det er nå sånn jeg har valgt å gjøre det :)

Men her er noe jeg veldig gjerne vil vise deg, nemlig ett stykk ferdig ullbukse!
Den har ligget ferdigstrikket et par-tre uker, men så var det den siste finishen, da... Det gjenstod jo bare å sy den sammen i skrittet, sy fast brettekanten og tre i strikk i livet. Men særlig sånne brettekanter er noe av det kjedeligste jeg vet. Og da blir det lett utsatt.


Men nå er den altså ferdig, i god tid før jul (den skal bli en julegave). 
Den er strikket i blå Smart. Oppskriften er en av Sandnes garn sine gratisoppskrifter. Du finner den på nettsiden deres. Det skal egentlig være glattstrikk helt ned på bena og brettekant som i livet. Men jeg har valgt å strikke noen cm vrangbord nederst på bena i stedet. Det er delvis fordi jeg, som sagt, ikke er noen storfan av sånne brettekanter, og delvis fordi jeg tror at den da vil sitte bedre rundt leggen/ankelen på den som har på buksa. Litt kunstnerisk frihet der, altså ;)Noe annet som har blitt ferdig er teppet jeg strikket på i dette blogginnlegget. Har ingen spesiell mottaker i tankene, så jeg tok meg god tid. Likså greit det, egentlig. For selv om teppet ikke er så tungt, så blir det likevel litt slitsomt å holde på og snu på det etter hvert, syns jeg.


Til slutt må jeg bare vise deg en liten sjarmør jeg så innpå kontoret til en av kollegene mine i dag.  Den er litt slitt, og vingene henger litt på snei, men hva gjør vel det? :)

3 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Flink du er!
Eg lagar ikkje så mykje, men let meg inspirere av alle dei flinke.

-flott engel-

Tida går fort no ;-)

God natt!

Kirsti sa...

Så fin bukse og vakkert teppe! Jeg strikker sjeldent samme ting flere ganger så hos meg blir omtrent alt jeg lager blogget. Men jeg henger som regel litt etter...

Bundingen sa...

Blogging er et overskuddsfenomen, og det kan vel variere hvor mye vi viser på bloggen. Det må også være opp til hver enkelt. Jeg blogger stort sett alt, men det er bare å hoppe over hvis mye er likt. Nye lesere kommer også til.
Jeg har stor glede av andres erfaringer og gode råd selv om jeg har strikka mye gjennom alle år.
Fine ting du har fått ferdig i det siste! Synes innlegget om julekula er fint. Fikk tips om å blogge bare en ting i hvert innlegg en gang. Slett ikke dumt å la produktene få skinne litt.

God mandag fra Ingunn Her er det grått og 0 grader.