søndag 16. november 2014

En liten julegave.

I dag ble jeg ferdig med en liten julegave. Det er noen dager siden jeg strikket den, men først i dag fikk jeg fylt den med vatt. Da var det veldig greit at det ikke er sånn skikkelig vinterkaldt her i Trøndelag ennå. For vatten støver og røyter ganske bra, så det er best å gjøre sånt utendørs.


Mønsteret er fra Arne og Carlos sin bok Julekuler, og heter "Kross og kringle versjon 2".
Ikke så greit å få sånne kuler helt runde, akkurat. Har vel mer eller mindre gitt opp det, kan man si. Det er krevende for ei med langt framskreden perfeksjonisme når det gjelder det hun lager, altså! ;) Men når jeg lager julekuler så må jeg bare prøve å legge vekk den perfeksjonisten litt og nøye meg med å få dem så runde som mulig.

7 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flott den vart!
Ha fin ny veke :-D

reSIRIkulert sa...

Fin julekule!
Heimelaga får det finaste preget ;)
Siri

Hanne sa...

Det var en søt liten julegave. Prøvde meg på en slik julekule en gang jeg også, men sannelig om jeg vet hvor den ble av når jeg tenker meg om. Fant oppskrift på noen julekuler i kunststrikk i et juleblad for noen år siden og de har jeg strikket mange av. Blir vel noen til jul i år også tenker jeg.

Birgitte sa...

Fint å gi bort en strikket kule til jul :)

Ull verdt sa...

Syns den ser rund og fin ut, jeg! Julekulene fra Arne og Carlos er perfekte smågaver til jul, spør du meg.

Torunn Tangen sa...

Småsøt, trillrund kule - og et minne for livet, for glad mottaker. Flink, du!

Gnatt ^^

mimouna sa...

Fin liten kule. :)

Jeg pleier å rulle vatten til en kule før jeg stapper den inni, da er det lettere å få den jevn og fin. Du kan putte inni et lite restegarnsnøste og bare tulle et lag vatt rundt det også.