onsdag 25. januar 2017

Intet mindre enn tre...

Jepp. Jeg har intet mindre enn tre prosjekter jeg holder på med samtidig. En mørkeblå kopptue med hjerte på,


et par bittesmå votter i motsatt farge av disse, altså med lyseblå bunnfarge og mørkeblå mønsterfarge,


og et annet vottepar i voksen-størrelse. Litt usikker på hvor vellykket det blir, så jeg venter med å evt. legge ut bilde.

Greit å ha litt å veksle mellom, så man ikke blir så lei av å strikke på det samme hele tida. Men tror kanskje jeg skal pushe meg selv litt på å bli ferdig med i hvert fall ett av disse før jeg begynner på noe nytt. Tror jeg... ;) Har jo så mye jeg har lyst til å lage!

3 kommentarer:

Huldr sa...

Kos deg med prosjektene! Tre er ikke så mange. Jeg har nok mange flere ... Men det kommer jo an på hva en selv synes er komfortabelt. Jeg jobber med å få litt færre prosjekter i omløp på én gang, men noen ganger blir det bare sånn. Noe som haster, noe som frister, og noe som er enkelt å strikke på når man ikke har ork til å strikke på noe annet. Og så videre ...

Bundingen sa...

Det er lurt å ha flere strikketøy på gang så blir det ikke ensidig belastning på armene. Men kjenner til dette med aldri å komme i mål
Kjempefin den kopptua du strikker!

God helg fra Ingunn

Oddbjørg sa...

Fine ting du jobber med! Jeg har også 3 strikkearbeid som jeg veksler mellom akkurat nå, men har også nye planer i hodet. Godt vi slipper å tvinne tommeltottene :)