tirsdag 7. november 2017

Grønt er skjønt!

I dette tilfellet er det ikke bare skjønt, men også mykt og varmt. Jepp, vottene jeg skrev om i forrige innlegg er ferdige. Merkelig det der, at små arbeidsoppgaver som strikking av en helt enkel tommel eller trådfesting skal være sånn tiltak. Ekstra underlig blir det når det er bare de små tingene som gjenstår før man kan erklære prosjektet for ferdig. Men, men. Nå er de i hvert fall ferdige! Dette bildet gir forresten et mer riktig inntrykk av fargen enn bildet i forrige innlegg.


Nå er også et mørkegrått likedan par med votter ferdig. De er i vaskemaskina og tover akkurat nå. Det blir en overraskelsespresang :) Så, grønt er skjønt og grått er flott! Tror du bare må tenke deg det grå paret, for å få tatt et ordentlig bilde av det i innelys tror jeg at jeg rett og slett dropper å prøve på, gitt.

Fakta om vottene:
Oppskrift: votteoppskrift kjøpt på den lokale garnbutikken. Vet ikke hvor den kommer fra, jeg.
Garnmengde: i underkant av 2 nøster Vamsegarn pr. par votter
Pinner: nr. 5
Toving: tovet en gang på vanlig 40 graders-vask


Til slutt en artig Snoopy-stripe jeg fant på postrommet på jobb en dag i forrige uke. Hadde vært artig og prøvd, da ;)

3 kommentarer:

Marianne sa...

Alltid kjekt med nye votter og disse hadde jo en herlig grønnfarge:-) Hilsen fra Marianne

Barwitzki sa...

Votter har blitt fantastiske.
Nå vi bruker snart... og lua :-))
God kveld fra Viola

Bundingen sa...

Tova-votter i Vamsegarn er min favoritt også. Jeg må tove to ganger på 40 grader for å få et ønska resultat. Det skiller så på maskinene. Jeg strikker lapper til lappeteppe til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Dessuten baker jeg småkaker til julemarkedet. Kurs i klingebakst i morgen og fredag. Full rulle med andre ord.

Klem