fredag 14. august 2009

Bursdag, trappkaffe og en forferdelig telefon...

De siste dagene har i høyeste grad vært veldig varierende...!

Mandag var min bursdag, og jeg ble 30 år. Om kvelden var mamma, pappa, svigermor og Ole Gunnars tante Sissel her på besøk. Det ble et koselig selskap :) Men jeg kjente at fire dager på rad med feiring (5 års bryllupsdag på fredag, 5årsjubilant på Bakketun i helga og nå bursdag), er nok... Sliten nå.

På sommeren er det kaffeservering hver tirsdag fra 18-20 på trappa til Verdalsøra kapell. Denne tirsdagen var det jeg og Ole Gunnar som hadde ansvaret. Vi gjorde det enkelt og kjøpte inn kjeks, kokte vann og satte fram tørr-kaffe og te. Det ble ikke det store besøket, for det var ganske vått og surt vær. Men tilbudet var der for dem som var innom kirkegården.

Onsdag kveld fikk jeg en forferdelig telefon fra mamma. Du har kanskje hørt om denne forferdelige ulykken oppi Grong på onsdag http://www.t-a.no/nyheter/article86140.ece.


For å gjøre en lang historie kort: barna som satt i bilen og ble alvorlig skadet er mine søskenbarn :S

Det går ganske bra med Alma på 9 år. Simon på 14 år, derimot, er fortsatt svært alvorlig skadet. Han er utenfor livsfare, men er lagt i kunstig koma på grunn av store smerter. Han har brudd i nakken og i låret, avrevne muskler i magen og en punktert lunge bl.a. Det er fortsatt veldig uvisst hvordan det går, om han får noen varige men... Til deg som har tro på bønn: be for Alma og Simon, foreldrene deres og alle oss andre som er berørt av ulykken. Takk.

3 kommentarer:

Hanne sa...

Huff Line så grusomt, en forferdelig ulykke det der. Tenker på dere alle og håper virkelig det går bra med dine søskenbarn.

Anne-Lill sa...

Jeg tenker stadig på dere Line. Håper virkelig at ungene kommer fra det uten varige mèn.

Line Kristine sa...

Takk!